DIFFICULTY LEVEL уровень сложности
: Easy легкий
FREEZE заморозка
? No нет
SERVINGS количество порций
: 15 cakes 15 печений
COOKING EQUIPMENT кухонный инструменты
: Rolling pin, man shaped pastry cutter. Скалка, формочка для вырезания в виде человечка
PREPARATION Подготовка
You will need to measure out the ingredients or at least help your child to do so.
Вам необходимо отмерить ингредиенты или хотя бы помочь ребенку сделать это.
The pastry will be easier to mix if the butter has been removed from the fridge half an hour before starting mixing.
Тесто будет легче замесить, если Вы его вынете из морозилки хотя бы за 30 минут до начала приготовления.
COOK'S NOTES FOR GINGERBREAD MEN RECIPE
Everyone has their own idea of what makes the perfect gingerbread men, especially children. This recipe has been designed so that not only can your kids prepare and cook most of the recipes but also so that they will enjoy eating them. Two variables can be easily adjusted to make them exactly how you and your kids prefer.
У каждого есть собственное видение того идеального пряничного человечка, особенно у детей. Это рецепт разработан таким образом, что Ваш ребенок не только сможет приготовить его, но также и насладиться его поеданием. 2 способа могут быть применены, чтобы приготовить печенье так, как Вы и Ваш ребенок предпочитаете.
First, we have used only a relatively small amount of ground ginger so that younger kids enjoy the taste. But it's fine to double or even triple the amount of ground ginger if you want to make a stronger tasting biscuit.
Во-первых, мы использовали достаточно маленькое количество молотого имбиря для того, чтобы Ваши дети насладились вкусом. Но было бы не плохо удвоить или даже утроить его количество, если Вы предпочитаете более насыщенный вкус.
The second variable is the thickness you roll out the pastry. We suggest a thickness of about 5mm. This gives a biscuit which has a little crunch to it but is also reasonably soft. To get a crisper gingerbread man simply roll out the pastry thinner, or thicker if you want a softer biscuit.
Следующие вариации касаются толщины раскатываемого теста. Мы советуем толщину примерно 5мм. Это придает хрустящему печенью небольшую мягкость. Если хотите получить более сухого пряничного человечка, просто раскатайте тесто тоньше, или толще, если хотите печенье помягче.
RECIPE INSTRUCTIONS Инструкции приготовления
STEP 1 шаг 1
YOUR CHILD Ваш ребенок
Put the flour, butter, ground ginger and bicarbonate of soda in a mixing bowl. Mix it all together with fingertips until crumbly. Add sugar, syrup and egg and mix until it forms a firm pastry mix.
Положи муку, масло, измельченый имбирь и соду в миску. Перемешай руками до тех пор пока,тесто не станет рассыпчатым. Добавь сахар, сироп и замешивай пока не получится тугое тесто.
STEP 2 Шаг 2
THE ADULT Взрослый
Pre-heat the oven to 180°C Разогрейте духовку до 180С
YOUR CHILD Ваш ребенок
Using the rolling pin, roll out the pastry to about 5mm thick. Make sure the surface and the rolling pin are well dusted with flour. Cut out the shapes with a knife and/or pastry cutter
С помощью скалки раскатай тесто толщиной примерно 5 мм. Убедись что поверхность стола и скалка хорошо обсыпаны мукой. Вырежи фигурки с помощью ножа или формочки.
STEP 3 Шаг 3
YOUR CHILD Ваш ребенок
Place the cut out pastry on a greased or non-stick baking tray, each 2cm apart to allow for them spreading out.